28 Ocak 2008 Pazartesi

Enerjiyi keşfedin . Günlük enerji düzeyiniz hiç düşmesin.

Nikken Uyku Sistemiİyi bir yatak tasarımı, konfor ihtiyacı ile destek ihtiyacı arasındaki doğru dengeyi bulma sanatıdır. Bunun için KenkoComfort™ Deluxe Yatak’tan başkasını aramanıza gerek yok. Bu Kategorideki Ürünleri Görmek İstiyorum


Tabanlıklar
Dünya lideri manyetik tasarım..Mıknatısların sağladığı enerji veren ayak masajı..Aktif yaşamınıza tam destek..
Bu Kategorideki Ürünleri Görmek İstiyorum


Manyetik ve Çift Eksenli RotasyonAyaklarınızı Biaxial Body Energiser™’a yerleştirin, düğmesini çevirin ve farkı hissedin.. Bu Kategorideki Ürünleri Görmek İstiyorum

KenkoDream® YastıkUygun baş ve boyun desteği ile başınızı yaslayın ve bir yastığın yarattığı mucizeyi keşfedin. Detaylı Bilgi Nasıl Ürün Satın Alabilirim?


Kenko Uyku MaskesiIşığı etkin bir biçimde bloke eder. Benzersiz “güzellik sırrı”mız ile güneşin doğduğunu fark bile etmezsiniz! Detaylı Bilgi Nasıl Ürün Satın Alabilirim?


KenkoDream® YorganNikken Uyku Sistemi’nin bu parçası, dağ ormanları veya şelaleler gibi rahatlatıcı açık hava ortamlarında bol miktarda bulunan İyonik Konfor Teknolojisi’ne sahiptir.Detaylı Bilgi Nasıl Ürün Satın Alabilirim?


Kenkopad® ŞilteNikken Uyku Sistemi, uyku teknolojisinde gelinen son noktayı temsil eder. Kenkopad® Şilte ile sıradan yatağınızı kolayca Nikken uyku sistemine dönüştürebilirsiniz. Detaylı Bilgi Nasıl Ürün Satın Alabilirim?


KenkoDream® Deluxe YatakKenkoDream® Deluxe Yatak ile uykunun ne kadar da huzur verdiğini keşfedeceksiniz.. Detaylı Bilgi Nasıl Ürün Satın Alabilirim?


KenkoComfort™ Deluxe Yatakİyi bir yatak tasarımı, konfor ihtiyacı ile destek ihtiyacı arasındaki doğru dengeyi bulma sanatıdır. Bunun için KenkoComfort™ Deluxe Yatak’tan başkasını aramanıza gerek yok.

Manyetik RahatlamaRahatlama ve stres giderme teknolojisi – tam gerektiği noktada! Bu Kategorideki Ürünleri Görmek İstiyorum


Evcil Hayvan ÜrünleriTıpkı bizler gibi hayvanlarımız da kasları ısınmış ve rahat olduğunda daha iyi performans gösterirler. Nikken At Örtüsü; sırt, omuzlar ve sağrı kısımlarına stratejik olarak yerleştirilmiş mıknatıslara sahiptir. Bu Kategorideki Ürünleri Görmek İstiyorum


Takılar
Estetik ve Fonksiyonun Mükemmel Bileşimi..
Altın Kaplama-TriPhase™ Teknolojisiyle

Hiç yorum yok: