28 Ocak 2008 Pazartesi

Enerjiyi keşfedin . Günlük enerji düzeyiniz hiç düşmesin.

Nikken Uyku Sistemiİyi bir yatak tasarımı, konfor ihtiyacı ile destek ihtiyacı arasındaki doğru dengeyi bulma sanatıdır. Bunun için KenkoComfort™ Deluxe Yatak’tan başkasını aramanıza gerek yok. Bu Kategorideki Ürünleri Görmek İstiyorum


Tabanlıklar
Dünya lideri manyetik tasarım..Mıknatısların sağladığı enerji veren ayak masajı..Aktif yaşamınıza tam destek..
Bu Kategorideki Ürünleri Görmek İstiyorum


Manyetik ve Çift Eksenli RotasyonAyaklarınızı Biaxial Body Energiser™’a yerleştirin, düğmesini çevirin ve farkı hissedin.. Bu Kategorideki Ürünleri Görmek İstiyorum

KenkoDream® YastıkUygun baş ve boyun desteği ile başınızı yaslayın ve bir yastığın yarattığı mucizeyi keşfedin. Detaylı Bilgi Nasıl Ürün Satın Alabilirim?


Kenko Uyku MaskesiIşığı etkin bir biçimde bloke eder. Benzersiz “güzellik sırrı”mız ile güneşin doğduğunu fark bile etmezsiniz! Detaylı Bilgi Nasıl Ürün Satın Alabilirim?


KenkoDream® YorganNikken Uyku Sistemi’nin bu parçası, dağ ormanları veya şelaleler gibi rahatlatıcı açık hava ortamlarında bol miktarda bulunan İyonik Konfor Teknolojisi’ne sahiptir.Detaylı Bilgi Nasıl Ürün Satın Alabilirim?


Kenkopad® ŞilteNikken Uyku Sistemi, uyku teknolojisinde gelinen son noktayı temsil eder. Kenkopad® Şilte ile sıradan yatağınızı kolayca Nikken uyku sistemine dönüştürebilirsiniz. Detaylı Bilgi Nasıl Ürün Satın Alabilirim?


KenkoDream® Deluxe YatakKenkoDream® Deluxe Yatak ile uykunun ne kadar da huzur verdiğini keşfedeceksiniz.. Detaylı Bilgi Nasıl Ürün Satın Alabilirim?


KenkoComfort™ Deluxe Yatakİyi bir yatak tasarımı, konfor ihtiyacı ile destek ihtiyacı arasındaki doğru dengeyi bulma sanatıdır. Bunun için KenkoComfort™ Deluxe Yatak’tan başkasını aramanıza gerek yok.

Manyetik RahatlamaRahatlama ve stres giderme teknolojisi – tam gerektiği noktada! Bu Kategorideki Ürünleri Görmek İstiyorum


Evcil Hayvan ÜrünleriTıpkı bizler gibi hayvanlarımız da kasları ısınmış ve rahat olduğunda daha iyi performans gösterirler. Nikken At Örtüsü; sırt, omuzlar ve sağrı kısımlarına stratejik olarak yerleştirilmiş mıknatıslara sahiptir. Bu Kategorideki Ürünleri Görmek İstiyorum


Takılar
Estetik ve Fonksiyonun Mükemmel Bileşimi..
Altın Kaplama-TriPhase™ Teknolojisiyle

SAĞLIK

Nikken Japonca iki sözcüğün bileşiminden oluşmaktadır: Japonya anlamına gelen Nihon ve sağlık anlamına gelen Kenko.

Nikken'in kurum felsefesi, Sağlığın Beş Temel Kuralı'nın uygulanması temeline dayanır:

Sağlıklı bir beden
Sağlıklı bir zihin
Sağlıklı bir aile
Sağlıklı bir toplum
Sağlıklı bir ekonomik durum

Bu 5 alanda denge sağlandığı takdirde, daha kaliteli bir yaşama adım atılmış olur.



Sağlığın Beş Temel Kuralı'nın kendi arasındaki ilişki çok açıktır. Nikken ürünleri, gerçek ihtiyaçlarımıza yanıt vererek, sağlıklı bedenlere ve dolayısıyla sağlıklı zihinlere ulaşmaya yardımcı olur. Bu ürünleri başkalarıyla paylaşma fırsatı ise sağlıklı bir ekonomik gelire ulaşmayı sağlar. Sağlıklı bireyler, sağlıklı ailelerin ve sağlıklı ilişkilerin yapı taşlarıdır. Nikken Danışmanları, bu ürünleri başkalarıyla paylaşarak topluma da katkıda bulunmaktadırlar.

Nikken ürünleri, kişisel tatmine, özgürlüğe, ekonomik başarıya, daha kaliteli ve dengeli bir yaşama giden yolculuktur.

Nikken'in sunduğu eşsiz ve yüksek kaliteli ürünler, Sağlığın Beş Temel Kuralı'nı desteklemek amacıyla geliştirilmiştir. Tüm ürünler, gerçek ihtiyaçlarımıza cevap verir ve yaşamın dayattığı güçlüklere karşı kendimizi savunmamıza ve daha kaliteli ve dengeli bir yaşam kurmamıza yardımcı olur.



Sağlıklı Beden
Modern yaşam, bizleri hergün zor koşullarla yüzyüze getirmektedir. Nikken uyku sistemi ürünleri, çevre ürünleri ve manyetik ürünler, sağlıklı beslenme ve cilt bakımı ürünlerinin her biri, kullanıcıların üzerinde kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan pozitif bir etkiye sahip olmakla beraber yaşamın dayattığı güçlüklere karşı kendimizi savunmamıza yardımcı olur. Bu sebeplerle, günlük yaşamın birer parçası haline gelmektedirler.



Sağlıklı Zihin
Sağlıklı bir beden, zihinsel ve duygusal sağlığı korumakla beraber iyileştirmekte çok büyük önem taşır.



Sağlıklı Aile
Nikken ürünleri tüm aile fertlerini daha kaliteli bir yaşama kavuşturmak için tasarlandı. Ürünleri paylaşmaya yönelik olan iş fırsatı sayesinde, aile üyeleri bireysel olarak gelişir ve birlikte daha sağlıklı, avantajlı ve dengeli ekonomik koşullar içinde yaşama fırsatını yakalarlar.



Sağlıklı Toplum
Kaliteli Yaşam Danışmanları, Nikken ürünlerini başkalarıyla paylaşarak, topluma gerçek ve değerli bir katkıda bulunurlar. Yaptıkları iş, etraflarında bulunan insanların hayatlarında pozitif bir etki sağlamaktadır. Önemli ve uzun süreli bir fark yaratırlar. Nikken ürünleri, yapıtaşları olan aileleri daha sağlıklı ve ekonomik olarak daha güçlü yaparak, toplumu daha sağlıklı kılar.



Sağlıklı Ekonomik Durum
Nikken ürünleri, ayrıca size sağlıklı ekonomik koşullar sağlar. Ürünlerin kalitesi ve değeri, sunduğu iş fırsatını güçlendirir.

Kızılötesi Teknolojisi

Yazın serin, kışın sıcak tutan, yani ısıyı dengeleyen teknoloji
Uzak Kızılötesi Teknolojisi, bedeni ılık veya serin tutma konusunda tamamen farklı bir yaklaşımdır. Üşüdüğümüzde bedenimiz kendini ısıtmak için enerji yayar. Sıradan malzemeler bu enerjiyi sadece harcar, ama Uzak Kızılötesi Teknolojisi içeren Nikken ürünleri, enerjiyi emen, onu hafif bir ısıya dönüştüren ve size geri yansıtan seramik-yansıtıcı lifler içerir.
Yalnızca Nikken Uzak Kızılötesi Teknolojisi size, nerede olursanız olun tamamı doğal Uzak Kızılötesi dalgalardan gelen doğal bir ısı kaynağı sunar.
Uzak Kızılötesi Işınlar Nedir?
Güneş bulutların arkasına girdiği zaman çevre ısısı düşmediği halde bir soğukluk hissederiz. Çünkü UKÖ ışınları ile direkt temasımız kesilmiştir. UKÖ ışınım ısı olarak hissedilir. UKÖ, ısının doğal formudur ve fiziksel efor harcadığımız zaman kendi vücudumuz da bu ısıyı üretir. Bu ısı olmadan yaşayamayız. Tıbbi araştırmalar, uzun dalga boyundaki (10 000 nm) UKÖ ışınlarının terapi etkisi yaptığını, hiçbir zararlı yan etkisinin olmadığını ve insan vücudu için en uygun sıcaklık olduğunu göstermiştir. Doktorlar, bilim insanları ve terapistler bu tip UKÖ ışınının güçlü etkisini sağlığımız için kullanmaktadırlar.
Uzak Kızılötesi Işınlar ve Sağlığımız
UKÖ ışınların % 80’i doğrudan sizi ısıtır ve bu ışınlar vücudunuza 4 mm derinliğe kadar işleyip orada kalabilir. Vücut ısısının artması, bağışıklık sisteminizin güçlenmesini ve buna bağlı olarak hastalıklara karşı vücut direncinizin artmasını sağlar. Ünlü beslenme uzmanı Dr.Peavo’nun tespitine göre vücudun UKÖ ışınları ile ısıtılması metabolizmayı uyarır ve hızlandırır. Sağlıklı beden ve organların aktivitesini yükseltir. UKÖ ışınları, hem genç hem yaşlı insanlar tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

İyonik teknoloji

AirPower5, KenkoTherm sargılar, KenkoDream yorgan gibi ürünlerimizde kullanılan ve İyonik Konfor Teknolojisi nedir? Negatif iyonlar bizi nasıl rahatlatır? İşte bu soruların yanıtları:

Negatif iyonlar ne yapar?

Yapılan araştırmalara göre pozitif ve negatif iyonlar günün akışı içerisinde yaklaşık olarak birbirine eşittir ve cm3'te 300-600 iyon vardır. Yağış olduğunda ise negatif iyonlar cm3'te 100 iyon artarlar. Negatif iyonlar havadaki soluduğumuz oksijenin artmasına yardımcı olur. 1950'lerden bu yana yapılan çalışmalar, negatif iyonların ruh sağlığını iyileştirdiğini, sinirliliği azalttığını, enerjiyi yükselttiğini, depresyonu azalttığını, uykuyu düzenlediğini, soluk almayı kolaylaştırdığını ve hava kalitesini artırdığını göstermiştir. Negatif iyonlar havayı ferahlatırken serbestçe dolaşan polen, toz ve evcil hayvan kepeklerini etkisiz hale getirir. Kapalı ve tozlu mekanlarda ise pozitif iyonlar vardır. Yalnız negatif yüklü hava oksijeni biyolojik olarak değerlidir.

Negatif iyonlar canlılara olumlu etki eder. Örneğin, havadaki negatif iyonlar ne kadar fazla ise kişi o kadar yavaş yaşlanır. Kanın oksijen taşıma kapasitesini artırarak hücrelerin canlılık kazanmasını ve metobalizmanın etkinleşmesini sağlar. Otonom sinir sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı vücut direncini artırır ve yorgunluğu azaltır. Negatif iyonlar, baş ağrısı, uykusuzluk, melankoli, polen ve alerjik rahatsızlıklarda da olumlu etkiler yaratır.

Doğal Negatif İyonlar

Doğada negatif iyonlar çok çesitli yollarla oluşur. Yarısı radyoaktif gazlar, diğer yarısı da topraktaki radyoaktif maddelerle, kozmik ışınlarla, ultraviyole ışınlarla, hava akımı sürtünmesiyle, akan sularla ve bitkiler yoluyla ulaşır. Örneğin bitkilerin yapraklarından; özellikle de çam, kuşkonmaz, eğrelti otları gibi.

Negatif iyon doğanın kendini temizleme mekanizmasında kullandığı su, güneş ışığı, nitrojen, hidrojen, diğer ışınlamalar ve rüzgar sayesinde ortaya çıkan 2 oksijen atomuna 1 negatif elektronun yüklenmesi ile oluşan bir moleküldür. Negatif iyonlar su bazlı atomlardır.

Negatif İyon Çalışma Prensibi

Negatif iyonlar havada oluşan moleküllerle çarpışır. Havadaki moleküller yüzlerce toksik (zehirli) kimyasal ve hastalık yapan organizmalardan oluşmuş yığınlardır. Negatif iyon, negatif yükünü bu moleküle verir. Bu yeni negatif molekül etrafındaki diğer molekülleri kendine çeker. Bu toplama işlemi (akümülasyon prosesi) toplanan parçacıkların yere düşecek ağırlığa gelmesine kadar devam eder. Bu yöntem sayesinde havadaki küçük kirlilikler soluduğumuz havadan yok edilirler.

Manyetik Alan Tedavisi

Denge. Enerji. Yaşamınızın kontrolü ellerinizde.
Manyetik enerji sağlığınızı korumaya yardımcı olabilir mi? Evet. Yeryüzünün manyetik alanının bizi uzaydan gelen tehlikeli ışınlardan koruduğunu biliyoruz, üstelik bu işlevlerinden sadece biri. Bu temel enerji formuyla ilgili bilgi birikimi gün be gün artmaya devam ediyor.
Endüstride ve tanısal tıpta mıknatıslar yaşam kalitesini yükseltmek için çeşitli şekillerde zaten kullanıyor.Nikken ürünleri manyetizmayı devreye sokuyor. Her biri kendine has amacıyla çeşitli manyetik teknolojiler içeren farklı ürün yelpazeleri geliştirdik. Ürünlerimizi şöyle sıralayabiliriz.
Nikken KenkoTM Uyku Sistemi
Masaj ve rahatlama için MagCreator ve Magboy®
KenkoSeat®
Nikken takıları
PiMag® su ürünleri
Elastomag® destek sargıları
Biaxial Body EnergizerTM
Her ürünü oluşturan parçalar patentli, eşsiz bir kombinasyona sahiptir. Ürünlerimiz, çağlardır mevcut olmasına rağmen yine de devrimci bir kavram olan manyetik enerjiyi size en faydalı olacak şekilde uygulamak üzere tasarlanmıştır.
Manyetik Teknoloji'nin sizin için neler yapabileceğini keşfedin.
Doğal bir güç
Her obje belli bir manyetik alan içinde varlığını sürdürür. Negatif ve pozitif (güney ve kuzey) kutuplarıyla yeryüzünün kendisi de devasa bir mıknatıstır.
Manyetik çekim ve elektrik, elektromanyetizm denen tek bir fenomenin iki parçasıdır. Bu ikisi arasında karşılıklı bir ilişki vardır; örneğin, elektrik akımı manyetik bir alan yaratır ve bir elektrik motorunun elektrik gücü üretebilmesi için içinde mutlaka mıknatısların bulunması gerekir.
Birbirine bağlı olan bu iki enerji -yani elektrik ve manyetizm- birlikte evrenin asli unsurlarından birini oluştururlar. Yeryüzündeki bütün bir yaşam çeşitli doğal fenomenlerin bileşimlerine bağlıdır: güneş ışığı, sıcaklık, radyasyonun belli formları, karbon, oksijen ve nitrojen gibi elementler bunlar arasında sayılabilir. Yaşamı mümkün kılan bu ön koşullardan biri de elektromanyetizmdir.
Manyetik teknolojiye sahip olan Nikken ürünleri, içinde bulunduğumuz ortamın parçası olan manyetik alanla ilgili prensiplerden faydalanmak üzere tasarlanmıştır.
Mıknatıslar ve Vücudumuz
Elektromanyetizmi oluşturan iki unsur -elektrik enerjisi ve manyetik alan- canlıların bünyesinde doğallığında bulunur. Elektrik enerjisi insan vücudundaki pek çok işlevi kontrol eder. Kalp atışları elektrik itkileri sayesinde gerçekleşir. Beyin faaliyetlerinin temelinde de onlar vardır. Dokunma duyusunu yöneten elektriksel sinir iletileridir.
Bununla birlikte, canlı bir organizmaya dışarıdan elektrik akımı vermek çok zararlı, hatta ölümcül olabilir.
Ama sağlıklı bir bedene uygulanan manyetizmin -elektrikle bağlantılı olan bu gücün- bilinen hiçbir olumsuz etkisi yoktur.*
Mıknatısların kullanımının ideal olmasının bir sebebi budur. Mıknatısların olumlu etkilerine azami derecede şüpheyle yaklaşan biri bile onları denemekte bir sakınca olmadığını kabul eder.
Başka bir deyişle, mıknatıslar herhangi bir risk yaratmaz. Yan etkileri olan ya da acı veren ürün ve işlemler düşünüldüğünde bu mühim bir özelliktir.
* Vücudunuzda kalp pili gibi sonradan yerleştirilmiş herhangi bir hassas araç varsa manyetik bir ürün kullanmayın. Günümüzde kullanılan titanyum ve seramik implantlar ile diş implantları manyetik alana duyarlı değildir. Hamileliğinin ilk üç ayında olan kadınlar manyetik bir cihaz kullanmadan önce doktora danışmalıdır.