28 Ocak 2008 Pazartesi

SAĞLIK

Nikken Japonca iki sözcüğün bileşiminden oluşmaktadır: Japonya anlamına gelen Nihon ve sağlık anlamına gelen Kenko.

Nikken'in kurum felsefesi, Sağlığın Beş Temel Kuralı'nın uygulanması temeline dayanır:

Sağlıklı bir beden
Sağlıklı bir zihin
Sağlıklı bir aile
Sağlıklı bir toplum
Sağlıklı bir ekonomik durum

Bu 5 alanda denge sağlandığı takdirde, daha kaliteli bir yaşama adım atılmış olur.



Sağlığın Beş Temel Kuralı'nın kendi arasındaki ilişki çok açıktır. Nikken ürünleri, gerçek ihtiyaçlarımıza yanıt vererek, sağlıklı bedenlere ve dolayısıyla sağlıklı zihinlere ulaşmaya yardımcı olur. Bu ürünleri başkalarıyla paylaşma fırsatı ise sağlıklı bir ekonomik gelire ulaşmayı sağlar. Sağlıklı bireyler, sağlıklı ailelerin ve sağlıklı ilişkilerin yapı taşlarıdır. Nikken Danışmanları, bu ürünleri başkalarıyla paylaşarak topluma da katkıda bulunmaktadırlar.

Nikken ürünleri, kişisel tatmine, özgürlüğe, ekonomik başarıya, daha kaliteli ve dengeli bir yaşama giden yolculuktur.

Nikken'in sunduğu eşsiz ve yüksek kaliteli ürünler, Sağlığın Beş Temel Kuralı'nı desteklemek amacıyla geliştirilmiştir. Tüm ürünler, gerçek ihtiyaçlarımıza cevap verir ve yaşamın dayattığı güçlüklere karşı kendimizi savunmamıza ve daha kaliteli ve dengeli bir yaşam kurmamıza yardımcı olur.



Sağlıklı Beden
Modern yaşam, bizleri hergün zor koşullarla yüzyüze getirmektedir. Nikken uyku sistemi ürünleri, çevre ürünleri ve manyetik ürünler, sağlıklı beslenme ve cilt bakımı ürünlerinin her biri, kullanıcıların üzerinde kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan pozitif bir etkiye sahip olmakla beraber yaşamın dayattığı güçlüklere karşı kendimizi savunmamıza yardımcı olur. Bu sebeplerle, günlük yaşamın birer parçası haline gelmektedirler.



Sağlıklı Zihin
Sağlıklı bir beden, zihinsel ve duygusal sağlığı korumakla beraber iyileştirmekte çok büyük önem taşır.



Sağlıklı Aile
Nikken ürünleri tüm aile fertlerini daha kaliteli bir yaşama kavuşturmak için tasarlandı. Ürünleri paylaşmaya yönelik olan iş fırsatı sayesinde, aile üyeleri bireysel olarak gelişir ve birlikte daha sağlıklı, avantajlı ve dengeli ekonomik koşullar içinde yaşama fırsatını yakalarlar.



Sağlıklı Toplum
Kaliteli Yaşam Danışmanları, Nikken ürünlerini başkalarıyla paylaşarak, topluma gerçek ve değerli bir katkıda bulunurlar. Yaptıkları iş, etraflarında bulunan insanların hayatlarında pozitif bir etki sağlamaktadır. Önemli ve uzun süreli bir fark yaratırlar. Nikken ürünleri, yapıtaşları olan aileleri daha sağlıklı ve ekonomik olarak daha güçlü yaparak, toplumu daha sağlıklı kılar.



Sağlıklı Ekonomik Durum
Nikken ürünleri, ayrıca size sağlıklı ekonomik koşullar sağlar. Ürünlerin kalitesi ve değeri, sunduğu iş fırsatını güçlendirir.

Hiç yorum yok: